add_filter( 'oss_woocommerce_delivery_threshold', function() { return 99680; } );

Om mc-traveler

Välkommen till mc-traveler Online Store

Eftersom jag själv är en passionerad motorcyklist, så vet jag allt om de önskningar och drömmar vi längtar efter.
Det spelar ingen roll vad du kör, var du kör eller hur du kör. Det som spelar roll är ATT DU KÖR.
Vi delar detta intresse gemensamt och allt det för med sig.

Jag startade denna webbutik på grund av mitt brinnande intresse för mc körning och allt det innebär. I min webbutik marknadsför jag produkter jag själv använder eller kan tänka mig att använda. Som förare vet jag vad jag kan och vill kräva av produkterna och erbjuder endast kvalitetsprodukter.

Även om mc-traveler är ett litet företag så har vi lyckats sluta avtal med stora leverantörer för mc-utrustning i i Sverige och Europa.
Detta ger oss möjligheten att erbjuda förstklassiga produkter från de stora märkestillverkarna till låga priser.

mc-traveler strävar ständigt efter att ge kunderna bästa möjliga produkt, köpupplevelse och support.
Vänligen kontakta mig på shop@mc-traveler.com om du undrar något eller t.ex. vill tipsa om en bra produkt du saknar.


Med vänlig hälsning

Christian Matzner
mc-traveler

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng